Η ιστορία της τέχνης του κοσμήματος και της χρυσοχοΐας χάνεται στα βάθη των αιώνων. Μια τέχνη που μεταδιδόταν από δάσκαλο σε μαθητή και χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, φαντασία και μεράκι.

Το Rubini, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 δραστηριοποιείται στην πώληση, κατασκευή και επισκευή κοσμημάτων με βασικό της γνώμονα την συνέχιση της παράδοσης στην τέχνη.Με την πολυετή παρουσία του στο χώρο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών στον ευαίσθητο κλάδο του κοσμήματος. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας βρίσκεται στη οδό Πατησίων 245 και από το 2015 το Rubini βρίσκεται και στο Avenue Mall , στην καρδιά του εμπορικού κέντρου.

Στο Rubini θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα χρυσά και ασημένια. Εδώ θα βρείτε και τα κορυφαία brands ρολογιών (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά). Η εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα κάνει την επιλογή σας πιο εύκολη.

Τέλος, το Rubini, εγγυάται την υποστήριξη και μετά την πώληση αφού αναλαμβάνει επισκευές κοσμημάτων, αλλά και service ρολογιών (αλλαγή μπαταρίας, στεγανοποίηση κτλ), το οποίο γίνεται στο χώρο του καταστήματος από εξειδικευμένο προσωπικό και στις περισσότερες περιπτώσεις άμεσα.

 

Σ.ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ-Η.ΚΛΑΔΟΣ ΟΕ

ΑΦΜ: 081986234
ΔΟΥ: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 245,ΑΘΗΝΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 2686501000