ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Έχετε τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων σας από τα καταστήματά μας στις ώρες λειτουργίας τους, αφού προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα το οποίο σας εξυπηρετεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα με εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS Courier, Speedex). Τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε περίπτωση που είναι άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα μας ή ανάλογα με την αναγραφόμενη διαθεσιμότητα αν δεν είναι. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης για την παράδοση της παραγγελίας από την αναγραφόμενη επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα παράδοσης. ΔΕΝ υπάρχει χρέωση μεταφορικών για αγορές από 36€ και πάνω. Για αγορές από 35€ και κάτω η χρέωση των μεταφορικών είναι 3€. Υποστηρίζεται υπηρεσία αντικαταβολής και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εντός Αττικής η παράδοση μπορεί να γίνει με ίδια μέσα κατόπιν συνεννόησης. Ο χρόνος παράδοσης σε αυτή την περίπτωση καθορίζεται επίσης κατόπιν συνεννόησης.

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS Courier). Ο χρόνος παράδοσης για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες. Για αγορές κάτω από 50€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€, για αγορές από 50€ και πάνω ΔΕΝ υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Υποστηρίζεται υπηρεσία αντικαταβολής η οποία έχει έξτρα χρέωση 2€. Υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή εντός 1-2 ημερών με έξτρα χρέωση 15€.